Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμος Τήνου στην παρουσίαση του τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ                                                           Τήνος, 27/1/2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                        

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 

ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ.

            Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα στις 26/1 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια η παρουσίαση του τριετούς στρατηγικού σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει την ταυτότητά της στη Διεθνή τουριστική Βιομηχανία στην οποία διεκδικεί σημαντικό μερίδιο που αφορά και κατανέμεται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
          
  Στην παρουσίαση από πλευράς Δήμου Τήνου συμμετείχε ο Δήμαρχος Τήνου ο Σίμος Ορφανός, ο Έπαρχος Τήνου Γιαγιάς Ιωάννης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη και το μέλος της τουριστικής επιτροπής και πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Ευγενία Καμολίνου.  Επίσης στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο ξενοδόχος Δελώτης Ιωάννης. Οι δυο τελευταίες συμμετείχαν και στο workshop που επακολούθησε. Ο στρατηγικός σχεδιασμός είχε τεθεί σε διαβούλευση μέχρι 30/12/2015 και έγκαιρα είχαν προταθεί θέματα και παρατηρήσεις σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον Έπαρχο Τήνου  Γιάννη Γιαγιά και εκπροσώπους των Συλλόγων Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού, Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος,  Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων με την αρμόδια Αντιδήμαρχο που είχε και την ευθύνη αποστολής του υπομνήματος στην αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη  Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου.  Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση της Αντιδημάρχου με τον Γενικό Διευθυντή της Marketing Greece (της εταιρίας που έχει αναλάβει το εγχείρημα του στρατηγικού σχεδίου) κ. Ιωσήφ Πάρσαλη και αφορούσε την ανάδειξη του νησιού με την προώθηση του ειδικού βάρους του και της πολιτιστικής του ταυτότητας.

            Η Τήνος στο Πλάνο  της Περιφέρειας είναι στους ανερχόμενους προορισμούς των Κυκλάδων και προσφέρεται για διακοπές δράσεις, για οικογενειακές διακοπές, για διακοπές ζευγαριών και μοναχικών επισκεπτών και είναι προορισμός ιδιαίτερης κουλτούρας. Όλα αυτά συνθέτουν τη μοναδικότητα στην οποία πρέπει και μπορούμε να επενδύσουμε.

            Θα ακολουθήσουν  κατ' ιδίαν επαφές με τους Δήμους και ηλεκτρονικές ενημερώσεις μέσω κωδικών χρήσης που θα σταλούν στους Δημάρχους.















Share:

Categories

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

Theme Support