
Οι Γερμανίδες δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε εκείνα τα ιδιαίτερα σημεία του νησιού όπου οι γεύσεις, οι λιχουδιές αλλά και η φιλοξενία παραμένουν αυθεντικά.
Την πρώτη μέρα επισκέφτηκαν το πιστοποιημένο κρεοπωλείο των Γιάννη και Γιώργου Κρητικού και γεύτηκαν λούζα, σκορδάτο και λουκάνικο Τήνου.

που φιλοξενήθηκαν στον Τριαντάρο της Τήνου το «Aeolis Tinos Suites» και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το χωριό Βωλάξ και είχαν γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα «Βωλάξ» του Κάρολου Βιδάλη ενώ γνώρισαν την τέχνη της καλαθοπλεκτικής από τον Λουδοβίκο και τη Μαρία, στη συνέχεια της απολαυστικής και νόστιμης περιπλάνησης επισκεφθήκαν το τυροκομείο San Lorenzo στον Κέχρο και γεύτηκαν το παραδοσιακό μας τυράκι.
Το βράδυ είχαν παρουσίαση του εγχειρήματος από τα παιδιά του Food paths και στη συνέχεια φαγητό στο «Μεταξύ μας» του Ευριπίδη Τατσιώνα.

Το βράδυ έφαγαν τα πιτσούνια της Βαλεντίνας στον «Ταρσανά» του Αντώνη του Γκιών.
Πιστή συνοδός η Βαλεντίνα η Γαβριελάτου που έδειξε απίστευτη συνέπεια και επαγγελματισμό και ανταπεξήλθε στις αιφνιδιαστικές αλλαγές του προγράμματος
Καθ’ όλη τη διαμονή τους οι δημοσιογράφοι και η συνοδός τους, είχαν δωρεάν αυτοκίνητο από την επιχείρηση ενοικιαζομένων αυτοκινήτων της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΒΙΔΑΛΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» ενώ δωρεάν ήταν και η διαμονή τους στο ξενοδοχείο «Aeolis Tinos Suites»

Αξίζει να αναφέρω ότι όλες οι επιχειρήσεις εστίασης πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί πραγματικά έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν όλους εμάς να είμαστε υπερήφανοι για την απίστευτη φιλοξενία και ανιδιοτελή προσφορά.
