Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου Τήνου στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. και στη Συνεδρίαση της Π.Ε.Δ.



ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ                                                                               Τήνος, 13/11/2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                      

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                  

ΤΗΛ:   2283360100                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr                                                                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου Τήνου
στη Γενική Συνέλευση  της Κ.Ε.Δ.Ε. και  στη  Συνεδρίαση της  Π.Ε.Δ.

            Ο Δήμος Τήνου, στις 21 Οκτωβρίου 2014, συμμετείχε, στην ημερίδα «Συμπράττοντας με την Ανάπτυξη» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελεήμονα Αρμάο.
            Στις 22 Οκτωβρίου συνεκλήθη στην  Αθήνα σε 1ησυνεδρίαση η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου με αποκλειστικό αντικείμενο τη συγκρότησή της σε σώμα δηλ. την εκλογή Προεδρείου. Εξελέγησαν Πρόεδρος ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός, Γραμματέας ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Γ. Πόκκιας και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κ. Κουκάς και ο Δήμαρχος Κω κ. Γ. Κυρίτσης. Η εκλογή
έγινε μετά από γόνιμη διαλογική συζήτηση,  σε πνεύμα κατανόησης, ομοψυχίας και ομοφωνίας.  Στην ΠΕΔ Ν. Αιγαίου έχουν εκλεγεί 21 μέλη εκ των οποίων 9 μέλη από τις Κυκλάδες και 12 μέλη από τα Δωδεκάνησα. Από τις Κυκλάδες συμμετέχουν 6 Δήμαρχοι (Σύρου, Μυκόνου, Άνδρου, Νάξου, Θήρας και Σίφνου) και 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι κ.κ. Παντελεήμων Αρμάος και Παναγιώτης Κροντηράς από το Δήμο Τήνου και η Ζαμπέτα Τούρλου από το Δήμο Μήλου. Στη συνεδρίαση παρέστη ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ορφανός Σίμος.
            Εκφράζουμε τις ευχές μας για αποδοτικό έργο προς όφελος των νησιών μας
            Στις 23 Οκτωβρίου συνεκλήθη η ΙΕ’ Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, όπου συμμετέχουν οι 325 Δήμαρχοι (αυτοδικαίως) και οι 175 εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τις Περιφερειακές Ενώσεις.
            Διεξήχθησαν αρχαιρεσίες κατά τις οποίες πλειοψήφησε η παράταξη «Κίνηση Ανατροπής». Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης Γ.  Ευχές επιτυχίας στο έργο του Κεντρικού Οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ) για το καλό των δημοτών της χώρας μας.
            Τέλος, στις 24 Οκτωβρίου, ο Δήμος Τήνου έλαβε μέρος στην ημερίδα για τους υδατικούς πόρους, στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελεήμονα Αρμάο.   
Share:

Categories

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

Theme Support