Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Αναφορές του Discovergreece.com για την Τήνο!!!

Η Τήνος έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα στο Discovergreece.com

Φύση και άγρια ομορφιά που αιφνιδιάζουν!
Το θαύμα της Τήνου!  
Η Τήνος αυτή την εβδομάδα (από 9 έως 15 Μαΐου) αποτελεί την κεντρική ιστορία του Discovergreece.com. Για μία εβδομάδα το νησί της Τήνου προωθείται σε αγορές στόχους του εξωτερικού στις 6 γλώσσες του Discovergreece.com(Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Τούρκικα) μέσα από την κεντρική σελίδα του.
Μπορείτε να δείτε το άρθρο εδώ  
Προώθηση στα social media του Discovergreece.com
Η Τήνος «φιγουράρει» όχι μόνο στην κεντρική σελίδα του Discovergreece.com αλλά και στα social media της πλατφόρμας, τα οποία αξιοποιήθηκαν για την προώθηση της κρυμμένης ομορφιάς του νησιού.
Δείτε τα posts παρακάτω:  
Tinos Food Paths-ειδική προώθηση στα social media 
Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ήταν αφιερωμένη στη  προώθηση του event Tinos Food Paths, το οποίο έλαβε χώρα στις 13 και 14 Απριλίου. Οι γαστρονομικοί δρόμοι οδήγησαν στην Τήνο και στο φεστιβάλ τηνιακών γεύσεων και ταsocial media του Discovergreece.com συναίνεσαν στην προώθηση του νησιού ως top γαστριμαγικός προορισμός. Ηεπικοινωνία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης FacebookTwitter και Instagram σε αγορές στόχους του εξωτερικού έγινε σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά).  
Δείτε τα posts εδώ:

 
Newsletter 
Με την αξιοποίηση της λίστας B2C του Discovergreece.com που αριθμεί 31.500 μέλη, εστάλη newsletter με ειδική αναφορά στο event.
 
Share:

Categories

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

Theme Support